2013. november 22., péntek

Decemberi irodalmi mászkálások

Lassan körvonalazódik, hogy decemberben négy helyen lehet velem és/vagy  a könyveimmel találkozni. Ez csak előzetes info, majd belinkelem a Fb eseményeket, pontosításokat.

Dec. 4. 18 óra: Az Írószövetség SF Szakosztályában Németh Attila (Galaktika szerkesztője) ismerteti az idei sci-fi, fantasy megjelenéseket, és utána Kovács Andrea cseveg velem a Calderon és Scar könyvekről
(De még könyv nélkül, vagyis csak látens könyvvásárlásról lehet szó, ellenben sok hülyeséget vagyok képes mondani...)
Bajza utca 18, emelet (a félemelet a könyvtár, a következő szint a jó)

Dec. 14. Animekarácsony
A Könyvmolyképző is ott lesz, és valószínűleg segítek könyvet árulni. Már lesznek az új regényekből, vagyis az enyémekből is. Ha valaki mindenáron a hivatalos megjelenés előtt egy nappal szeretné megkapni a könyvet, azt szeretettel várom, csak szóljon, hogy dedikáltatni akar, mert úrilányként úgy vélem, tolakodás a védtelen olvasót zavarba hozni. :)
Millenáris B csarnok, 10-20 óráig.
Részletek itt.


Dec. 15. KÖNYVBEMUTATÓ...
Tök jó lesz, gyertek! 15 óra VP-s szerzők lesznek.
16.30-tól Scar illetve a Calderon, avagy felségáruláshoz bricsesz dukál bemutatója. :)
Majd lehet az első Calderon kötetből is kapni, akinek hiánya van belőle. A kiadó szendviccsel kedveskedik, én meg dedikálok, ha szeretnétek. A könyvek 20 % kedvezménnyel kaphatók.
 Helyszín: TRAFÓ. IX. ker, Liliom u. 41. alagsor
Fb esemény itt.


Kb dec. 18-22 körül karácsonyi könyvvásár egy forgalmas helyen, itt a kiadó minden újdonsága megvásárolható, és majd dedikálni is fogok. Részletek később, ez még szervezés alatt.

Aki nem tud jönni, de szeretne Karácsonyra dedikált könyvet ajándékozni (vagy kapni - célozgassatok az ősöknek, tesóknak, szerelmeteknek :)), az küldjön egy mélt a könyvbemutató előtt az onsai@freemail.hu címre a rendeléssel. A kiadó aláíratja velem, és postázza. Két könyvtől ingyenes a kiszállítás, szóval érdemes azonnal a Calderon-2* mellé a Scart is megrendelni.


 *Szóljatok rám, ha még egyszer ilyen brutál hosszú címet adok, amit még én is elírok. Sikerült feltalálni egy új büntetési formát: felségárulásÉRT bricsesz dukál... :)




12 megjegyzés:

  1. Hú, ez szuper! :-) Minduntalan azon gondolkodom, hogy megrendeljek-e egy Scar dedikált példányt, de szerintem nem fogok, mert ugye huszadikán ülök vonatra, s ha a postás később jön, nem tudom átvenni a csomagot! Reménykedem, hogy december huszonegy és huszonkettő között találkozunk, és akkor személyesen dedikálod nekem! :-) Mindenképp, amíg nem szerzek dedikálást, addig nem utazom vissza Erdélybe! :D Ezt halál komolyan mondom! xD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja, és gratulálok Neked és a Többi írónak is a megjelenésekhez! :D Minden elismerésem a Tiétek! :-')

      Törlés
    2. Köszönjük szépen! :) És várlak szeretettel! Remélem, a könyveket is élvezni fogod. :))

      Törlés
    3. Biztosan! :-'))

      Törlés
  2. Részemről marad a december 15., de oda sokan megyünk :) Előre várom. Megpróbálom elrángatni a fiamat is, hogy nézzen körül, újabban nagyon beállt a RN-ra. Jó lesz ez nagyon.

    Ha esetleg a nyugati régióban szeretnétek egy könyves talit szervezni, abban nagyon benne vagyok. Van itt több olyan központ, ahol igény és mód is lenne rá. Mondjuk Szombathely? Egyszer?

    Ani.

    VálaszTörlés
  3. Ó, én örülök, ha sokan vagytok a könyvbemutatón. Biztos izgalmas beszélgetés lesz, a moderátoromnak nagyon érdekes gondolatai szoktak lenni, jól fogunk szórakozni.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lemaradt a vége... :) Ha meghívtok és megszervezitek, szívesen elmegyek bárhová az országban. :)

      Törlés
  4. Szia!
    Szerintem én mindenképpen ott leszek a dec. 15-én, egy nappal sem bírok ki többet a muszájnál - igen, tényleg óriási hatással volt rám a Calderon-1, azóta már a családban is kézről kézre járt a könyv, és osztatlan sikert aratott. Keményfedeles kiadásban is kapható lesz? (keményfedeles-párti lennék :P ) :))

    Üdv.:
    Atrix Wry

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, a Calderonból hoz a kiadó keményet is, az elsőből is van, A Scar egyelőre puhában jön ki.
      Örülök, hogy családi kedvenc lett a könyv. Nagyon remélem, hogy a másodikat is élvezni fogják odahaza. :)

      Törlés
    2. Nem tudom, de én valami fenomenálisan várom a "Scar"-t! :-) Valahogy nagyon sokat várok a regénytől, és már előre is érzem, hogy NAGY kedvencem lesz!!! :-)

      Törlés
    3. Remélem, így lesz. :))

      Törlés
    4. Én viszont TUDOM, hogy ÍGY lesz! :-)))

      Törlés